Om oss

Jeg tillater meg å presentere Pizzabag.no, et nytt produktkonsept som består av profesjonelle delivery pizzabager, Easybag og personlig pizzabag for oppbevaring av pizza. Alt leveres i vår unike og patenterte tekstilkombinasjon.

Undertegnende har selv vært en stor aktør i pizzabransjen i mange år, og interessen for å lage et nytt konsept innen take away har lenge vært tilstede.

Vårt utgangspunkt var utvikling av termoprodukter relatert til oppbevaring av medisinsk utstyr utenfor sykehusmiljøet. Dette produktkonseptet ble videreført av internasjonale aktører, men erfaringene og kunnskapen vi hadde tilegnet oss benyttet vi til å utvikle et nytt produktkonsept relatert til næringsmiddelindustrien.

Pizzaen smaker best i det den kommer ut av ovnen. Kvaliteten forringes raskt ved at kondens under transport raskt gjør pizzaen myk. Dårlig materialkvalitet og manglende isolasjon i oppbevaringsmaterialet forringer ytterligere pizzaen hva gjelder temperatur.

Pizzabag.no har i flere år jobbet med et produktkonsept som kombinerer egenskapen med å absorbere kondens, samtidig som varmen reflekteres tilbake til pizzaen. Alt for å beholde pizzaens opprinnelige kvalitet så lenge som mulig.

Thermos pizzabag er derfor i dag markedets eneste spesialbag for transport av varm pizza med integrert kondensabsorbator. Dette fører til at pizzaen holder seg varmere og ferskere lengre enn konkurrerende produkter. Termobagen er kvalitet testet hva gjelder materialvalg og isolasjonseffekt ved NTNU -Sintef Institutt for Kuldeteknikk i utviklingsperioden.

Testrapporten kan utleveres ved forespørsel.

Vi har også utviklet et nytt produkt som vi kaller Easybag. Med Easybag kan man bære to pizzaer med dressing/pizzasaus og halvannen liter brus i en arm med enkelhet. Mange års innblikk i bransjen har vist meg at pizzakunder synes det er vanskelig og til dels tungvint å bære med seg kjøpt pizza hjem. Produktene er patentert i Norge, EU og USA.

Beste pizzahilsen fra
Øyvind Rossbach
CEO